Hava Durumu

Bursa'da saniye saniye hırsızlık! Müşteri gibi gelip...

Bursa'da müşteri gibi geldiği iş yerinde, hat alacağını söyleyip, çalışan genci oyalayan şüpheli, çekmecedeki sıfır cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da saniye saniye hırsızlık! Müşteri gibi gelip...

İlker TÜRKER'in haberi...

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Selçukbey Mahallesi'nde geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan olayda, cep teelfonu satışı yapan bir mağazaya müşteri gibi gelen bir kişi, hat alacağını söyledi. İş yeri çalışanı Muhammed Dudak'ın işlem yaptığı sırada etrafı kolaçan etmeye başlayan şüpheli, tezgah arkasındaki çekmeceleri karıştırmaya başladı.

İş yeri çalışanının işlemleri yaptığı sırada çekmecelerden birinde bulunan sıfır cep telefonunu alan şüpheli, cep telefonunu şapkasının içine saklayıp, araçtan nüfus cüzdanını alacağını söyleyerek, mağazadan hızla uzaklaştı. Bir süre sonra cep telefonunun çalındığını fark eden Muhammed Dudak, mağazanın kamera görüntülerini izledi. Görüntüleri de yanına alan zanlı polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek, zanlının peşine düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.