Hava Durumu

Bursa'da SGK'ya FETÖ operasyonu! 14 gözaltı

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde görevli iken KHK kararıyla ihraç edilen 14 kişi Bursa ve Antalya'da düzenlenen eş zamanıl operasyonlarla gözaltına alındı. 4 kişi ise halen aranıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2017 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da SGK'ya FETÖ operasyonu! 14 gözaltı

İlker TÜRKER'in haberi...

Bursa Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ operasyonları hız kesmeden sürüyor.

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde görevli iken FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kararıyla ihraç edilen 18 kişi hakkında soruşturma başlattı.

ŞAFAK VAKTİ OPERASYON

Bu sabah şafak vakti düğmeye basan ekipler, daha önceden Bursa ve Antalya'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonda 1 kişi Antalya'da, 13 kişi ise Bursa'da gözaltına alındı.

BYLOCK ÇIKTI

Yapılan incelemelerde gözaltına alınan şüphelilerin, ByLock kullanıcısı olduğu ve Bank Asya'yı kurtarmak için Fethullah Gülen'in talimatıyla bankaya para yatırdıkları iddia edildi. Şüphelilerin ayrıca, FETÖ ile bağlantılı dernek ve sendikalara üye oldukları da belirlendi. 14 kişinin sorgusu sürerken, 4 kişi ise halen aranıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.