Hava Durumu

Bursa'da silah tacirlerine ağır darbe! Ev değil cephanelik

Bursa'da silah kaçakçılığı yaptıkları belirlenen iki kadın 7 kişi, düzenlenen operasyonlar gözaltına alındı. 3 kişi ise halen aranıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2017 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2017 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da silah tacirlerine ağır darbe! Ev değil cephanelik

İlker TÜRKER'in haberi...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü suç Önleme ve Soruşturma büro Amirliği ekipleri, Bursa'da meydana gelen kasten yaralama ve silah satışı olaylarının artması üzerine harekete geçti. Ekipler uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin Osmangazi İlçesine bağlı Kocanaip Mahallesi 2. Hızalan Sokak üzerindeki bir evi kullandıklarını belirledi.

ADRES SIKI TAKİBE ALINDI

Bu ikameti takibe alan ekipler, önceki gece saat 01.00 sıralarında bu eve çok sayıda kişinin girip çıktığının görülmesi üzerine operasyonun startını verdi. çevre güvenliği alarak evin dört tarafını saran ekipler, eve baskın düzenledi. Evde bulunan Songül K., Yüksel P., Tayfun P. ve Enes E. gözaltına alındı. Evin önünde park halinde bulunan beyaz renkli bir otomobilin içerisinde ise Ramis Y. Ercan Ü. ve Elif Ç.'de gözaltına alındı.

EV DEĞİL CEPHANELİK

Ekipler, Cumhuriyet Savcılığı'ndan aldıkları karar ile ev ve beyaz renkli otomobilde arama yaptı. Yapılan aramalarda ele geçirilen suç aletleri ise şöyle;

-Ruhsatsız 3 adet 6,35 mm ve 2 adet 9 mm tabanca,

-10 adet fişek, 11 adet şarjör

-7 adet silah gövdesi

-3 adet sürgü süt kapağı

-1 adet pompalı tüfek

-13 adet kartuş

-1 adet tahra tabir edilen kesici alet

-Silah ticaretinden elde edilen 20 bin 305 TL para

-20 gram esrar, 6 gram metamfetamin, 5 adet uyuşturucu hap

TEK TEK İTİRAF ETTİLER

Yapılan sorgulamada, şüphelilerin, 6 Haziran günü Çalı Mahallesi'nde ormanlık alanda Ahmet T. isimli şahsın silahla kovalanması, 5 Haziran günü Üçevler Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi'nde Mustafa E.'nin silahla kovalanması ve yine aynı gün Çalı Mahallesi'nde "Kişi Hürriyetinden yoksun kılma" ve çeşitli suçlardan arandıkları belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.