Hava Durumu

Bursa'da silahlı kavga:1 yaralı

Bursa'da emekli polis, hobi bahçesine doğru su yolu yapan tuğla deposu bekçisini beylik tabancasıyla vurdu. Yoğun bakıma kaldırılan bekçinin hayati tehlikesi bulunurken, polis memuru gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da silahlı kavga:1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesinde emekli polis memuru N.Ç. hobi bahçesini kontrol etmek için öğle saatlerinde evinden dışarıya çıktı. Bu sırada bahçesinin yakınındaki tuğla deposunda bekçilik yapan A.K. (64)'nin yolda biriken suyu kanal açarak bahçesine yönlendirdiğini fark etti. Bunun üzerine A.K.’nin yanına giden N. Ç. suyun ekili sebzelerine zarar verdiğini, daha önce de aynı şeyi yaptığını söyledi.

İddiaya göre ikili arasında yaşanan tartışma sonrasında A. K. elindeki kürekle N. Ç.’nin başına vurdu. Başı kanayan emekli polis ise belinden çıkardığı beylik tabancasıyla A. K.’ye 3 el ateş etti. Karın bölgesine 3 kurşun isabet eden A. K. yakınları tarafından özel bir otomobille Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan A.K.’nin hayati tehlikesi devam ederken Osmangazi Asayiş Büro Amirliği ekipleri ise emekli meslektaşlarını suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına aldı.

Emniyet çıkışı başındaki yara dikkat çeken N. Ç. "Bana kürekle vurdu, ben de onu vurdum" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.