Hava Durumu

Bursa'da şoke eden gasp iddiasında flaş gelişme!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, marketten satın aldığı kavurma nedeniyle çocuğunun zehirlendiğini iddia ederek, iş yeri sahibinden bıçak tehdidiyle para gasp eden kişi yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da şoke eden gasp iddiasında flaş gelişme!
Alınan bilgiye göre, Zeki K. (34), Küplüpınar Mahallesi'ndeki Arif A'ya (34) ait markete giderek paketlenmiş kavurma aldı. Bir süre sonra markete dönen Zeki A, aldığı kavurmadan oğlunun zehirlendiğini söyleyip market sahibinden kavurmanın parasını iade etmesini istedi. Bunun üzerine market sahibi Arif A. kavurmanın bedeli olan 17 lirayı Zeki K'ye iade etti.

Bir gün sonra tekrar elinde bıçakla markete gelen Zeki K. zehirlendiğini iddia ettiği çocuğunu hastaneye yatırdığını, masraflar için 900 lira daha istedi. Arif A, şüpheliye 500 lira daha verdi.

Parayı aldıktan sonra yeniden iş yerine gelen Zeki K. bu kez 4 bin lira daha talep etti. Şüpheliye, parayı vermeyi kabul ettiğini ancak bir süre sonra yeniden gelmesini söyleyen Arif A, durumu polise bildirdi.

Markette önlem alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, parayı almak için gelen Zeki K'yi gözaltına aldı. Ekipler, yaptıkları araştırmada şüphelinin çocuğunu zehirlenme nedeniyle doktora götürmediğini belirledi.

SERBEST BIRAKILDI

Çocuğunun marketten aldığı kavurma sebebiyle zehirlendiğini iddia eden ve iş yeri sahibini bıçak zoruyla gasp ettiği Zeki K., sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.