Hava Durumu

Bursa'da Sönmez Bustaş yatırımları hız kesmiyor

Bursa'nın en eski depoculuk ve taşımacılık firması olan Sönmez Bustaş Lojistik, uluslararası taşımacılıktaki 'express' hizmetlerine hız kazandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2018 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Sönmez Bustaş yatırımları hız kesmiyor

HABER I Burcu SEKMEN I

MİNİVAN SİSTEMİ

Minivan sistemdeki araç filosunun kapasitesini 2 katına çıkaran Sönmez Bustaş Lojistik, hızlı ve esnek taşımacılık sağlayacak yeni filonun lansmanını gerçekleştirdi. Sönmez Bustas Lojistik'in Gürsu'daki merkezinde düzenlenen lansmana Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cem Sönmez ile Sönmez Holding CEO'su Kemal Erdoğan da katıldı.

HIZLI ULAŞIM

Express minibüsler ile en hızlı taşıma yöntemi olarak bilinen hava kargosuna karadan hız getirdiklerini belirten Ali Cem Sönmez, "Müşterilerimizin talebi doğrultusunda minivan sistemdeki araç sayımızı 25'e çıkardık. Bin 200 kilogramın altındaki yükleri taşıyabilen araçlarımız ortalama 8-10 palet kapasitesinde" şeklinde konuştu.

ARAÇ FİLOSU GENİŞLİYOR

Mevcutta 150 araçlık TIR filosu ile Avrupa ülkelerine verdikleri lojistik hizmetlerini yeni yatırımlarla büyütmeyi hedeflediklerini de söyleyen Ali Cem Sönmez, tenteli ve frigo TIR için görüşmelerin başladığını da duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.