Hava Durumu

Bursa'da spor eğitmeni öldürüldü!

Bursa'da beyaz eşya tamircisi E. K., aralarında husumet bulunan spor eğitmeni Ali Özden'i tabancayla vurarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2018 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da spor eğitmeni öldürüldü!

Bursa'da, beyaz eşya tamircisi E.K. (47), aralarında husumet bulunan spor eğitmeni Ali Özden'i (39) yaşadıkları tartışmanın ardından tabancayla vurarak öldürdü. E. K.'nun, Ali Özden'i elindeki tabancayla kovalaması ve arkasından ateş etmesi, güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Bursa'nın Kestel ilçesi Yeni Mahalle'de salı gecesi meydana geldi. Evli ve 4 çocuk babası, beyaz eşya tamircisi E. K., aralarında para anlaşmazlığından husumet bulunan, evli ve 3 çocuk babası, spor eğitmeni Ali Özden ile karşılaştı. Çıkan tartışma büyürken, belindeki tabancayı çeken E. K., Ali Özden'i kovalamaya başladı. Cadde üzerinde bir markete sığınan, burada sıkışınca tekrar kaçmak isteyen Özden, K.'nun arkasından peş peşe ateş etmesi ile kanlar içinde yerde kaldı. Ağır yaralanan Özden, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Spor eğitmeni Ali Özden, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan E. K., ise Kestel ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. E. K., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, cinayet anının güvenlik kamera görüntülerine ulaştı. Görüntülerde, E. K., elindeki tabancayla Ali Özden'i kovalaması, arkasından peş peşe ateş etmesi, bir markete girmeleri, daha sonra marketten kaçması ve çevredekilerin paniği görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.