Hava Durumu

Bursa'da sportif çalışmalar masaya yatırıldı

Bursa'da Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal, bir araya geldiği il müdürlüğüne bağlı antrenörlerle sportif çalışmalar ve projelerin yanı sıra gençlik ve spor yatırımlarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sportif çalışmalar masaya yatırıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal başkanlığında antrenör değerlendirme toplantısı yapıldı. İlçe ve şube müdürlerinin yanı sıra il müdürlüğüne bağlı antrenörlerin katıldığı toplantıda, güçlenerek sürdürülen sportif çalışma ve projeler ile gençlik ve spor yatırımları masaya yatırıldı. Osmangazi Gençlik Merkezinde düzenlenen değerlendirme toplantısında hizmete giren tesislerle birlikte Bursa'nın spor vizyonunun güçlendiğini belirten İl Müdürü Hüseyin Uysal, tesislerin yoğun bir şekilde kullanılmasını istediklerini söyledi.

BAŞARI DEVAM EDECEK

Bursa'nın sporda kazandığı başarıların artarak devam etmesini amaçladıklarını ifade eden Uysal, bu kapsamda sürdürülen çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti. Yetenek Taraması, Sokaklar Bizim Basketbol Turnuvası ve Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası gibi çalışma ve projelerin hassasiyetle sürdürüleceğini de vurgulayan Uysal, başta gençler olmak üzere vatandaşların sporla buluşturulmasının önemine dikkat çekerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği antrenörlere yeni sezon için başarılar diledi. Antrenörlerin görüş ve önerilerini dile getirdiği toplantıda yeni sezonun planlama ve hedefleri de belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.