Hava Durumu

Bursa'da su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da su kesintisi
YILDIRIM'DA SU KESİNTİSİ

BUSKİ'den yapılan açıklamaya göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Yıldırım İlçesi Yiğitler Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi - Ankara Caddesi ve Esenevler Mahallesi Emir Caddesi arasında kalan bölge ile civarında 21 Haziran Salı günü 08.00 ile 16.00 saatleri arasında su kesinti uygulanacağı bildirildi.

OSMANGAZİ'DE SU KESİNTİSİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi’nde su kesintisi uygulanacaktır.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Osmangazi İlçesi Namıkkemal Mahallesi ve civarında 21 Haziran Salı (YARIN) ile 30 Haziran Perşembe tarihlerinde, 08.00 ile 17.00 saatleri arasında zaman zaman su kesinti uygulanacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların açıklanan zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.