Hava Durumu

Bursa'da sünnet şöleni

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 180 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sünnet şöleni

Nilüfer Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninde bu yıl 180 çocuk sünnet oldu. Cha Cha Restaurant'ta düzenlenen şölene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile birlikte katıldı.

Özel hazırlanan pastayı Bozbey çifti ve çocuklar birlikte kesti. Sünnet şöleninin bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, "Nilüfer'de sürdürülebilir çalışmalarımız arasında olan bu şölen omuz omuza vermenin göstergesidir. Sünnet şenliklerimizi, Nilüfer'de 1999 yılından bu yana sürdürüyoruz. Her yıl onlarca çocuğumuzu ve ailelerini mutlu eden sünnet şölenimizin tüm sponsorlarına yürekten teşekkürler" dedi.

Ardından Nilüfer Roman Orkestrası sahne aldı. Geceye katılanlar, çalınan şarkılar eşliğinde oynadı. Sahneye çıkan Bozbey, sünnet çocukları için şarkı söyleyerek geceye renk kattı.Şölende, sahne alan Esra Erdoğan da söylediği şarkılarla herkesi coşturdu. Sünnet olan çocuklara hediyeler veren Başkan Bozbey, şölene destek verenlere plaketle teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.