Hava Durumu

Bursa'da tahliye sevinci

Bursa'da Balyoz davası sanıklarının tahliyesi Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri tarafından sevinçle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2014 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2014 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da tahliye sevinci

Bursa'da Balyoz davası sanıklarının tahliyesi Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri tarafından sevinçle karşılandı. ADD Bursa Şubesi Başkanı İdris Kalender, Türk ordusuna yapılan her tür kumpasın karşısında olacaklarını söyledi.

ADD Bursa Şubesi, Balyoz davasından tahliye olan komutanlar için Fomara Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. İstiklal Marşı'nı okuyan ve hapis yatan askeri personel için saygı duruşunda bulunan ADD mensupları, "Bayrak vatandır, vatan namustur" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" gibi sloganlar attı.

Türk ordusuna yönelik her çeşit kumpasa göğüs germeye hazır olduklarını belirten ADD Bursa Şubesi Başkanı İdris Kalender, "Türk ordusuna başta Balyoz olmak üzere sayısız operasyon yapıldı. Sahte deliller, düzmece belgelerle komutanlar haksız yere zindanlara atıldı. Teröristler tanık, komutanlar sanık yapıldı. Bu kumpaslar vicdansızca sürüdürüldü. Amaç Cumhuriyet'i yıkmak, vatanı bölmekti. Bütün bunları net bir biçimde gören bizler bu meydanlara çıktık ve vicdanımızın sesini dinledik. Komutanlarımıza sahip çıkmak için tam 90 haftadır buradayız. Mücadelemiz sonuç verdi. Dün nihayet bu kumpası çökerttik. Komutanlarımıza, 'Hoş geldin' diyoruz. Bundan böyle peygamber ocağı Türk ordusuna yapılan sabotajlara izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.