Hava Durumu

Bursa'da Temaşa-i Ramazan çoşkusu başladı

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesi 11 ayın sultanı ramazan ayı, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Temaşa-i Ramazan' programı ile Bursa’da daha da anlamlı ve eğlenceli bir atmosferde yaşanmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2014 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2014 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Temaşa-i Ramazan çoşkusu başladı

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Temaşa-i Ramazan programı, Merinos Park’ta başladı. Bursa Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, Temaşa-i Ramazan 2014’ün ilk programında yaptığı konuşmada, "Yardımlaşma ve paylaşma duygularının arttığı Ramazan ayı, dostlukları ve kardeşliği de pekiştiriyor. Bursa’da Ramazan ayının tüm renkleriyle yaşanması için gereken çalışmaları gerçekleştirdik. Ramazan ayının kendine has kültürünü zenginleştirerek Bursa’da bu ayı daha da anlamlı yaşatmayı istedik" dedi.

Ramazan ayının ilk akşamında Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Merinos Park’ta toplanan vatandaşlara Ramazan ayı hakkında bilgiler verdi. Daha sonra da Bursa İl Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu, ilahi ve kasidelerden oluşan ‘Ramazan’a Merhaba’ konserini sundu. Vatandaşların ilgiyle izlediği konser, Merinos’ta huzurlu bir akşama imza attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.