Hava Durumu

Bursa'da trafikte makas atan maganda yakalandı!

Bursa'da bir sürücünün otomobiliyle trafikte makas atarak ilerlemesi, başka bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Görüntülerin tepki çekmesinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Otomobil sürücüsüne, 'Trafiği tehlikeye düşürmek' suçundan 1228 TL idari para cezası uygulandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2020 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da trafikte makas atan maganda yakalandı!

Nilüfer ilçesi, Üçevler Mahallesi'ndeki Çalı yolunda, bir otomobilin yüksek hızla diğer araçlara makas atarak ilerlemesi, trafikte tedirginlik yarattı. Hem kendi hem de trafikteki diğer insanların canını tehlikeye atan otomobil sürücüsünün, araçlara makas atması, başkaotomobilin araç kamerasıyla kaydedildi. Bir süre bu şekilde ilerleyen otomobil, kırmızı ışıkta da durmayarak, gözden kayboldu.

YAKALANAN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ

Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'ndeki Çalı yolunda, otomobil sürücüsünün hız yaparak diğer araçlara makas atmasıyla trafikte tedirginlik yaratmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 40 güvenlik kamerası ve benzer 200 otomobili inceleyen polis ekipleri, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarını da inceleyerek, trafikte tehlike saçan aracın A.F.A.'ya ait 16 AEF 758 plakalı otomobil olduğunu tespit etti.

Otomobil sürücüsüne, 'Trafiği tehlikeye düşürmek' suçundan 1228 TL idari para cezası uygulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.