Hava Durumu

Bursa'da tuğla yüklü kamyon dehşet saçtı

Mudanya - Bursa karayolu Güzelyalı Seyirtepe mevkiinde meydana gelen kazada tuğla yüklü kamyon park halindeki, araca çarparak şarampole yuvarlandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2013 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2013 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da tuğla yüklü kamyon dehşet saçtı

4 aracın karıştığı kazada motor sürücüsü hafif yaralanırken araçlardaki diğer sürücü ve yolcular kazayı yara almadan atlattılar.

Güzelyalı kestirmeden Bursa Asfaltına çıkıp Mudanya istikametine seyreden Değer Batmaz idaresindeki 16 JHK 16 plakalı araç aynı yolda seyretmekte olan Emin Yıldız’ın kullandığı 10 UZ 468 plakalı motosiklete çarparak yaralanmasına neden oldu. Aynı istikamette gitmekte olan 16 KM 044 plakalı İrfan Ay’ın kullandığı otomobil, yaralıya yardım için park edip araçtaki Ertürk Yalçın, Sezgin Özhan ve Kemal Şimşek’le birlikte yaralı motor sürücüsünün yanına gittiler.

Bu arada Aydın Buzluk yönetimindeki16 EG 702 plakalı kamyon, park halindeki aracı son anda fark ederek manevra yapmasına rağmen önce araca çarpıp daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybedip şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan araçtan dağılan tuğlalar yola dökülüp bir süre Bursa-Mudanya istikametine yolun trafiğe kapanmasına neden olup olay yerine gelen kepçe tuğlaları temizleyerek yolu kısa zamanda ulaşıma açtı. Bu kaza da bir hafif yaralıyla ucuz atlatılıp olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.