Hava Durumu

Bursa'da tüyler ürperten vahşet

Bursa'da tartıştığı 60 yaşındaki eşi Habibe Çimen Hüseyinov'u evde başına çekiçle vurarak öldüren 63 yaşındaki Hüseyin İsmailov Hüseyinov, daha sonra otomobille ormanlık alana giderek kendini astı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da tüyler ürperten vahşet

Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Esra Sokak'ta iki katlı evin üst katında oturan 2 kız çocukları bulunan ve Türkiye ve Bulgaristan vatandaşı olan Hüseyinov çifti, 32 yıl önce evlendi. Aralarındaki anlaşmazlık yüzünden uzun yıllar ayrı yaşayan çift, geçen yıl tekrar bir araya geldi.

Sürekli tartışan çift bu sabah saat 07.00'te belirlenemeyen bir nedenle kavga etti. Hüseyin İsmailov Hüseyinov, eline geçirdiği çekiçle eşi Habibe Çimen Hüseyinov'un başına vurarak öldürdü. Daha sonra mutfaktaki bıçak ile göğüs ve karnından 5 yerinden bıçakladı. Cesedi evde bırakan Hüseyinov, T 0092MT Bulgaristan plakalı otomobil ile Hamitler Mevkii'ndeki ormanlık alana gitti. Aracını park edip evinin anahtarını sileceklere asan Hüseyinov kendini iple ağaca astı.

Olay, bu sabah Hüseyinov'un cansız bedenini gören vatandaşların polise haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Belirtilen adrese gelen polis ekipleri Hüseyinov'un elindeki ve elbiselerdeki kan izlerini görünce evine gitti. Polis ekipleri evde Habibe Çimen Hüseyinov'un kanlar içersinde oturma odasında yatan cesedi ile karşılaştılar. Çiftin bir alt katında oturan kiracıları Meryem Kara, "Sürekli tartışıyorlardı. Polisler devamlı evlerine gelip onları uyarıyorlardı. Bu sabah saatlerinde kavga ettiler. Onlara alıştığımız için bağrışmalarını dikkate almadık. Sonra gerçeği öğrendik" dedi.

Cinayetle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Cumhuriyet savcısının talimatı ile Hüseyinov çiftinin cesetleri daha sonra otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumunun morguna kaldırıldı. başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.