Hava Durumu

Bursa'da ünlü Hafız Habib Deveci'den Kur'an-ı Kerim tilaveti

İnegöl Belediyesi'nin dünyaca ünlü hafızları ilçe halkıyla buluşturduğu ramazan programları kapsamında 2013 yılı Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Türkiye 1'incisi Hafız Habib Deveci, Alanyurt Uludağ camisinde ilçe halkıyla bir araya geldi. Namaz öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılırken, teravih namazını da Hafız Habib Deveci kıldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2018 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da ünlü Hafız Habib Deveci'den Kur'an-ı Kerim tilaveti

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in ilk teravih namazıyla şehrin farklı noktalarındaki camilerde dünyaca ünlü hafızları ilçe halkıyla buluşturan İnegöl Belediyesi, camilerde okunan Kur'an-ı kerim tilavetleri ve kılınan teravih namazlarıyla ramazan'ın en güzel şekilde geçmesini sağlıyor. İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği programların son durağı ise Alanyurt Uludağ Camii oldu. Camide Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede, Hafız Habib Deveci, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile gönülleri okşadı. İnegöl Belediyesi'nin Müftülük işbirliğiyle gerçekleştirdiği programa; Belediye Başkanı Alper Taban, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, parti yöneticileri ile kalabalık cemaat katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Hafız Habib Deveci, teravih namazını da kıldırdı. Namaz sonrası Başkan Taban ve beraberindeki heyet vatandaşlarla sohbet ederken, vatandaşlara İnegöl Belediyesi tarafından Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.