Hava Durumu

Bursa'da üvey babasını öldüren genç kıza elektronik kelepçe

Bursa'da dün annesini darbettiği iddiasıyla üvey babasını öldüren genç kız, mahkemeye çıkacağı günü kadar ayağına takılacak elektronik kelepçe ile ev hapsinde kalacak. Gözaltına alınan F.T, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da üvey babasını öldüren genç kıza elektronik kelepçe
Bursa'da dün annesi Cemile Türkan’ı dövdüğü gerekçesiyle tartıştığı üvey babası Nihat Vural’ı bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen 20 yaşındaki Fatma Türkan, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

"AMACIM ANNEMİ KURTARMAKTI"

Savcılık ifadesinden sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Fatma Türkan ifadesinde, "Üvey babam dövdüğü annemin boğazına makas dayamıştı. Ben de onu görünce kendimi kaybettim. Masadan aldığım bıçak ile onu bir kez yaraladım. Amacım onu yaralamak, annemi kurtarmaktı. Onun sürekli olarak anneme uyguladığı şiddet beni çok üzüyordu. Pişmanım" dedi.

ELEKTRONİK KELEPÇEYLE E V HAPSİ

Genç kız savunmasının ardından ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı. F.T, mahkeme gününe kadar evden dışarı çıkamayacak. Ayağına elektronik kelepçe takılacak kız, denetimli serbestlik kapsamında adresi Kütahya'da bulunan evlerinde cezasını çekecek.

ÜVEY BABASINI ÖLDÜRMÜŞTÜ

Dün, merkez Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi Gümüş Sokak’ta  F.T, annesi Cemile V'yi darbettiği iddiasıyla üvey babası Nihat V'yi karnından bıçaklamıştı. Ağır yaralanan Nihat V, eşinin haber vermesi üzerine eve gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Bursa Devlet Hastanesine kaldırılmış, zanlı F.T. gözaltına alınmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.