Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu kullanan genç...

Bursa’nın Gemlik ilçesinde devriye gezen polis ekipleri, metruk binada uyuşturucu içen 5 kişiyi suçüstü yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2014 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2014 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucu kullanan genç...

Bursa’nın Gemlik ilçesinde devriye gezen polis ekipleri, metruk binada uyuşturucu içen 5 kişiyi suçüstü yakaladı. Polis merkezine götürülen şüpheliler hakkında 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yapıldı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devriye gezerken bir metruk binada uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilen kişileri gördü. Binaya giren ekipler, ‘kova’ tabir edilen bir düzenek vasıtası ile uyuşturucu madde içtikleri ayrıca düzeneğin yanında da esrar maddesi olduğu değerlendirilen sonradan yapılan tartışmada darasız ağırlığı 1,31 gram gelen yeşil bitki parçacıkları ele geçirdi. Uyuşturucu kullanan R.Ü., S.B., Ş.A., S.K. ve Y.U. polis merkezine götürüldü.

UYUŞTURUCU KULLANAN 18 YAŞINDAKİ GENÇ KRİZE GİRİNCE HASTANELİK OLDU

Öte yandan Bursa’nın Yıldırım ilçesinde uyuşturucu krizine giren bir kişi hastaneye kaldırıldı. Selimzade Mahallesi Selimzade Caddesi’nde uyuşturucu kullanan M.O.P. (18) krize girince 112 Acil Servis ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından M.O.P.’nin ayrılarak evine gittiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.