Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu operasyonu...8 tutuklama

Bursa’da narkotik polislerin yaptığı iki ayrı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ve silahla yakalanan 9 kişiden 8'i tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucu operasyonu...8 tutuklama
Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri, uyuştucu sattıkları öne sürülen K.A (22), İ.K (36), C.K (27), İ.A (25) ve A.H (24) ve A.D.'yi (24) savcılıktan alınan izinle takibe aldılar. Zanlıların özellikle üniversiteye giden öğrenciler ile eğlence merkezlerinde uyuştucu sattığını belirleyen polis, bu kişileri düzenledikleri eş zamanlı operasyonla evlerinde gözaltına aldı. Zanlıların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramada 4 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, çok sayıda dolu fişek ile 100 gram metamfetamin, 10 gram esrar, 2 gram kokain ve uyuştucu hap ile hassas terazi ele geçirildi. 

Sorgulamaları tamamlanan zanlılar bugün uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye çıkartıldılar. 

UYUŞTURUCU DEPOLAMAK İÇİN EVLERİNİ KİRAYA VERDİLER

Öte yandan Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi’ne bağlı narkotim ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Selimzade Mahallesi’nde ikamet eden 3 şüpheli kadının evlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde depoladığı istihbaratını aldı. Gece saatlerinde eve operasyon düzenleyen ekipler, H.S (58), A.A (49) ve Y.K'yi (22) gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 600 gram bonzai, 402 adet extacy hap ele geçirildi. 3 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'i tutuklanarak cezaevine konuldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.