Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu operasyonu! Koltuk döşemesinden 'bonzai' çıktı

Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yapılan aramalarda, sentetik uyuşturucu bonzai (kannabinoid) maddesi koltuk döşemelerinin arasından çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucu operasyonu! Koltuk döşemesinden 'bonzai' çıktı

İlker TÜRKER'in haberi..

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak Suçlarıyla Mücadele büro Amirliği (NARKOTİM) ekiplerince Osmangazi ilçesinde daha önceden belirlenen bir adrese baskın düzenledi. Bu baskında H.D., S.T., T.Y. ve R.K. isimli kişiler "Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak" suçundan gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 4 adet ecstasy hap ile 1,95 gram bonzai (kannabinoid) ele geçirildi.

Bu şahıslara uyuşturucu maddeyi C.Ç. isimli şahsın sattığı bilgisine ulaşan ekipler, operasyonu ganişleterekr C.Ç.'nin evine baskın düzenledi.

KOLTUK DÖŞEMESİNDE BONZAİ

C.Ç. gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda ise koltuk döşemesi içerisine gizlenmiş 21 adet ecstasy hap ile 27,6 gram bonzai (kannabinoid) maddesi ele geçirildi. Yakalanan 5 şahıstan H.D., S.T., T.Y. ve R.K ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, C.Ç. ise "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.