Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu operasyonu! Yakalanmamak için bakın ne yapmışlar

Bursa'da Uyuşturucu ile Mücadele Şube Ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 12 kişi yakalandı. Zehir tacirlerinin uyuşturucuyu sakladıkları evlerin kapılarının zor açılması için özel kilit sistemleriyle donattığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2017 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucu operasyonu! Yakalanmamak için bakın ne yapmışlar

İlker TÜRKER'in haberi...

Bursa'da Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi ilçesinde bulunan ikisi iş yeri altı adrese baskın düzenledi. Operasyon kapsamında 12 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Narkotik köpeği Alfa'nın da katıldığı operasyonda, yapılan aramalarda yüklü miktarda uyuşturucu madde ile 1YAKALAN adet glock marka, 1 adet Sig Sauer marka, 1 adet Beretta marka tabanca ile 1 adet pompalı av tüfeği ele geçirildi.

YAKALANMAMAK İÇİN BAKIN NE YAPMIŞLAR

Zehir tacirlerinin, polis baskınına karşı, ev ve iş yerlerinin kapılarına özel kilit sistemleri yaptığı da ortaya çıktı. Operasyonda bir iş yerinin kapısını gören polis ekipleri bile şaşkınlığını gizleyemedi.

TUVALETE DÖKMEYE ÇALIŞTI

Zanlıların, operasyon sırasında polisin geldiğini anlayarak evde bulunan uyuşturucu maddeyi, tuvalete dökmeye çalıştığı da operasyon görüntülerinden ortaya çıktı. Operasyonda yakalanan 12 şüpheli, sorgulamalarının tamamlanmasının arıdndan adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.