Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu taciri kadın bebeğiyle gözaltına alındı

Bursa'da narkotik polisi, zehir tacirlerini kıskıvrak yakaladı. Yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken 30.75 gram bonzai, 10.6 gram metanfetamin, 43 adet extacy hap, 0.6 gram kokain, şarjör ve bir adet tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınların arısında bulunan G.C. isimli bayan, kucağında 20 günlük bebeğiyle adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucu taciri kadın bebeğiyle gözaltına alındı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, eş zamanlı 4 ayrı adrese operasyon düzenledi. "Uyuşturucu Madde Ticareti' yaptığı belirlenen S.Ş, G.C, A.Ü, ve H.A. göz altına alındı. Yapılan aramalar sonucu 30.75 gram bonzai, 10.6 gram metanfetamin, 43 adet extacy hap, 0.6 gram kokain, şarjör ve bir adet tabanca ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A. ile S.Ş. tutuklandı. Kucağında 20 günlük bebeğiyle hakim karşısına çıkan G.C. isimli kadın ile A.Ü. isimli kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Serbest kalan G.C.'nin bonzai çıkınlarını hazırlayıp yaşı küçük çocuklara verdiği iddia edildi.

Olayla alakalı tahkikat devam ederken, emniyet yetkilileri uyuşturucu taciri kadınların "bırakacak kimsem yok" bahanesiyle çocuklarını özellikle yanlarına aldıklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.