Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu tacirlerinin yöntemi şaşkına çevirdi

Bursa'daki uyuşturucu operasyonunda 9 bin 80 extacy hap ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2014 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2014 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucu tacirlerinin yöntemi şaşkına çevirdi

Bursa'da piyasa değeri 100 bin lira olan 9 bin 80 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Extacy hapların şekil değiştiren uyuşturucu tacirleri, kalp şeklindeki lale ve hayalet simgeleriyle insanları kandırmaya çalıştıkları görüldü.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 33 yaşındaki A.Z.T.’nin Bursa'da satmak için İstanbul’dan uyuşturucu hap getireceği ihbarı üzerine harekete geçti. Merkez Yıldırım İlçesi Demetevler mahallesinde takibe alınan zanlı, polis ekiplerini fark edince elindeki poşeti açarak kaçmak istedi. Kısa sürede polis ekipleri tarafınadn yakalanan A.Z.T.'nin attığı poşette yapılan incelemede 9 bin 80 adet uyuşturucu hap ile bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan sorgunun ardından A.Z.T. 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu tacirlerinin daha önceden yuvarlak olan satmaya çalıştıkları Extacy haplarının şekilini değiştirerek kalp üzerine lale ve hayalet simgeleriyle insanları kandırmak istemeye çalıştıkları görüldü. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.