Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucuya büyük darbe!

Bursa'da polisin düzenlediği operasyonda, piyasa değeri 370 bin TL olan 1005 gram metamfetamin ele geçirilirken, operasyon kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2017 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2017 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucuya büyük darbe!

Edinilen bilgiye göre, Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen operasyon kapsamında gece geç saatlerde Osmangazi ilçesine bağlı Otoban Kuzey Gişelerinde 2 araç durduruldu. Adana ve Bursa plakalı araçların içerisindeki U.Ö, S.A, A.B. ve B.A.G. isimli şahısların üzerlerinde ve araç içerisinde yapılan aramalarda gizli bölmelere saklanmış 1005 gram metamfetamin, 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. Ele geçirilen maddelerin değerinin 370 bin TL civarında olduğu açıklandı. Araçların birinin önden giderek polis uygulama noktalarına ilişkin uyuşturucu maddelerin yer aldığı arkadaki araca bilgi verdikleri tespit edildi.


Yakalanan 4 şahıs 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.