Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucuyla yakalanan şahıs öyle bir şeye başvurdu ki...

Bursa’da, uygulama yapan polis ekiplerini görünce aracındaki uyuşturucu bonzai maddesini yol kenarına atan şüpheli, polisleri olay yerinden uzaklaştırmak için ‘155 Polis İmdat Hattı’nı ayarak ‘silahlı çatışma var, ölü ve yaralılar bulunuyor’ ihbarında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2014 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucuyla yakalanan şahıs öyle bir şeye başvurdu ki...

Bursa’da, uygulama yapan polis ekiplerini görünce aracındaki uyuşturucu bonzai maddesini yol kenarına atan şüpheli, polisleri olay yerinden uzaklaştırmak için ‘155 Polis İmdat Hattı’nı ayarak ‘silahlı çatışma var, ölü ve yaralılar bulunuyor’ ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, gerçeği kısa sürede ortaya çıkardı.

Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen olayda K.K., aracıyla seyrederken ilçe girişinde uygulama yapan polis ekiplerini fark etti. Bunun üzerine K.K., aracında bulunan 9 adet bonzai uyuşturucu paketini yol kenarına attı. Bir süre sonra uyuşturucu haplarını almak isteyen K.K., asılsız ihbarla polisleri uygulama noktasından uzaklaştırarak yol kenarına attığı uyuşturucuyu almak istedi. Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat Hattı’nı arayan K.K., "Dere kenarında silahlı çatışma var, burada ölü ve yaralılar var." şeklinde ihbarda bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede ihbarın asılsız olduğunu, ihbarı yapan kişinin K.K. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan K.K., yol kenarına attığı uyuşturucu maddeyi alabilmek için polisleri uygulama noktasından uzaklaştırmak için ihbarda bulunduğunu itiraf etti. Gözaltına alınan K.K. hakkında, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan işlem yapıldı. Olayla ilgili cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı.

Öte yandan, Yıldırım ilçesinde uyuşturucu satıldığı ileri sürülen evde mahkeme kararıyla yapılan aramalarda ise 116 gram bonzai maddesi, 44 gram esrar maddesi, 533 tane de ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili A.S., 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretini yapmak' iddiasıyla gözaltına alındı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.