Hava Durumu

Bursa'da vahşet... Hunharca öldürüp boş araziye attılar

Bursa'da köpeğini arayan gençler, 4 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş 17 yaşındaki bir kişinin cesedini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2014 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2014 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da vahşet... Hunharca öldürüp boş araziye attılar

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Dik Sokak yanındaki boş bir arazide meydana geldi. Hasan Çotur (17), öğle saatlerinde annesi Hanım ile birlikte babası Veli Çotur'un (49) hurda kağıtçı deposuna geldi. Bir süre burada durduktan sonra ayrılan Hasan Çotur'dan bir daha haber alınamadı.

KÖPEKLERİNİ KAYBEDEN GENÇLER CESET BULDU

Akşam saatlerinde mahalledeki gençler, kaybettikleri köpeği aramaya başladı. Mahalledeki boş arazi içinde arama yapan gençler, çalıların arasında bir kişinin yattığını gördü. Bu şahısların ihbarı üzerine 112 ve polis ekipleri olay yerine geldi. 112 görevlileri, yaptıkları kontrol sonrası sırtına 3 ve göğsünde 1 bıçak darbesi alan kişinin öldüğünü tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen kişinin 17 yaşındaki Hasan Çotur olduğunu tespit etti.

OĞLUNUN ÖLÜM HABERİNİ ALAN BABA YIKILDI

Oğlunun ölüm haberini alan baba Veli Çotur, koşarak olay yerine geldi. Sinir krizi geçiren babayı muhtar ve polis ekipleri teselli etti. 112 ekipleri tarafından ambulansa bindirilen Veli Çotur, sakinleştirilmeye çalışıldı. 3 çocuk babası Veli Çotur’un geçimini sağlamak için hurda kağıt topladığı öğrenildi. Cinayet kurbanı Hasan Çotur'un cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Polis ekipleri, cinayet zanlısını yakalamak için olayla alakalı tahkikat başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.