Hava Durumu

"Bursa'da vizyonsuz bir güç var"

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır ve beraberindeki heyet ile Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Tatlıoğlu, muhalif şehirlerin daha iyi yönetildiğini belirterek "Bursa'da vizyonsuz bir güç var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bursa'da vizyonsuz bir güç var"

Haber: Ayşegül SEVER

Sönmez Medya ziyaretinde İYİ Parti heyetini Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ve Bursa Hakimiyet Gazetesi ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı. Ziyaret kapsamında 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, merhum Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile birlikte Bursa'nın vizyonunun öldüğünü söyledi. Muhalif şehirlerin Bursa'dan iyi yönetildiğini belirten Tatlıoğlu, " Bursa'da vizyonsuz bir güç var. AK Parti'nin belediyecilikte iyi ve kötü yaptığı şeyler var. Bursa, Türkiye'nin çok gerisinde kalan bir şehir oldu. Vizyonsuz bir kadro Bursa'yı geride bıraktı. Bursa artık çok pahalı yaşanan şehir haline geldi. Bursa'nın görevi bu kadrolardan kurtulmaktır" dedi.

HÜR İRADEMİZLE MECLİSTEYİZ

İYİ Parti'de emir komutanın olmadığına dikkat çeken Tatlıoğlu, TBMM'inde sorunları kendi iradeleriyle konuştuklarını belirterek " İYİ Parti olarak 30 ilde CHP ile bir ittifak kararı aldık. Bursa'da yerel seçimde ittifak çerçevesinde girmeyi düşünüyoruz. İYİ Parti olarak geldiğimiz noktada parlamentoda farklı bir parti var. Sistemde emir komutanın çalışmadığı bir parti var. İYİ Parti sorunları konuşan ve milletvekilleri meclisteki kararlarını tamamen kendi iradesiyle hareket ederek veriyor. Biz meclise evet ya da hayır demeye yeminli gelmiyoruz. Biz meclise konuları görüşerek karar veriyoruz" dedi.

ADAYIMIZ BOZBEY

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır ise yerel seçim sürecinde partisinin hazırlıklarından bahsetti. Bahadır, CHP ile güç birliği çerçevesinde Büyükşehir, Nilüfer ve Mudanya'da CHP'nin göstermiş olduğu adayları destekleyeceklerini belirtti. Bahadır, " Genel seçimlerden sonra teşkilatlanma şemamızı hızlı bir şekilde güçlendirerek yerel seçimlere hazırlık yapmış olduk. Son süreçte gelişen güç birliği çerçevesinde de seçim hazırlıklarımızı ona göre planladık. Büyükşehir, Mudanya, Nilüfer'de aday adayları başvurularını almadık. Büyükşehir'de CHP'nin aday gösterdiği Mustafa Bozbey'i destekliyoruz. Geçen hafta da il başkanlığında partimizi ziyaret ettiler kendilerini ağırladık. Bu hafta umuyoruz ki güç birliği görüşmeleri tamamlanır ve bizde diğer ilçeler ile ilgili aday adaylık ve adaylık çalışmalarını tamamlayarak sahaya inerek çalışmalara başlamak istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.