Hava Durumu

Bursa'da yangın dehşeti...Fabrika alev alev yandı

Bursa'da bir eldiven fabrikası alevlere teslim oldu. 1 saatlik bir çalışmanın ardından itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2015 21:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2015 21:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yangın dehşeti...Fabrika alev alev yandı
Yangın, merkez Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eldiven üreten fabrikada bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede alevlere teslim olan fabrikaya ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekipleri 1 saatlik bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

Fabrikanın çatısını çökerken, yan tarafta bulunan bir evde yangın dolayısıyla kullanılamaz hale geldi. Evde oturan Suriyelilerin yangın sırasında ikametlerinde olmaması olası bir faciayı önledi. Ayrıca yangın sırasında fabrikada çalışanın olmadığı öğrenildi.

Yangını gören vatandaşlar ise, "Eldiven fabrikasında biranda yangın çıktı. Bizde neden çıktığını bilmiyoruz. Yangın baya büyüktü ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek müdahale etti. Yan tarafta bir Suriyeli aile yaşıyordu. Alevler onların evine de sıçradı ama onlar o sırada ikametlerinde yoktu" dedi.

Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.