Hava Durumu

Bursa'da yarın okullar tatil mi? (11 Ocak Çarşamba)

Bursa'da dün tatil haberini alamayan öğrenciler, bugün yine gözünü Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Bursa Valiliği'nin sosyal medya hesaplarına dikti... Bursa Valiliğinden açıklama yapıldı mı? Peki öğrencilerin merakla beklediği haber geldi mi? Bursa'da 11 Ocak Çarşamba (yarın) okullar tatil mi?

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2017 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2017 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yarın okullar tatil mi? (11 Ocak Çarşamba)

Yoğun kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre, Çarşama günü de kar yağışı devam edecek. Hava durumu böyle olunca öğrencilerin cevabını en çok merak ettiği soru da 'Yarın okullar tatil mi?' oluyor.

BURSA VALİLİĞİ: 10 OCAK'TA KAR TATİLİ HABERLERİ ASILSIZ

Bursa Valiliği, il merkezindeki okulların bugün tatil olduğu yönündeki haberlerin asılsız olduğunu ve eğitime devam edileceğini bildirdi.

Valiliğin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "10 Ocak Salı günü itibarıyla il merkezinde bulunan anaokullar, ilk ve ortaokullar ile liselerde eğitime devam edilecek. Sosyal medyada yaygın bir şekilde kullanıldığı görülen asılsız tatil haberlerine öğrenci ve velilerimizin itibar etmemelerini, ayrıca il merkezi dışındaki ilçelerde tatil yetkisinin kaymakamlarda olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

ÖĞRENCİLER YENİDEN HARAKETE GEÇTİ

Bursa'da kar yağışının devam edeceği haberleri ve İstanbul dahil diğer illerden gelen tatil haberleri, bugün okul yolunu tutan öğrencileri bir kez daha umutlandırdı.

Öğrenciler, şimdiden sosyal medya hesaplarından 11 Ocak Çarşamba günü için tatil istemeye başladı. Twitter hesapları üzerinden Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Bursa Valiliği'nin hesabını tweet yağmuruna tutan öğrenciler, yarın için tatil istemeye başladı bile...

Kimi öğrenciler ise 10 Ocak Salı gününü tatil etmeyen Bursa Valisi Küçük'e sitem dolu tweet'ler de attı.

PEKİ BURSA'DA 11 OCAK ÇARŞAMBA TATİL Mİ?

Peki, Bursa'da okullar tatil edilecek mi? Bursa'da yarın okullar tatil mi? Bursa'da 11 Ocak Çarşamba günü okullar tatil mi? Bursa Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? 

Bursa Valiliği'nden yarın okulların tatil edildiğine yönelik henüz bir açıklama yapılmadı.

Valilik'ten gelecek son dakika açıklamalarını anında paylaşacağız...

BURSA'DA HAVA DURUMU

Bursa'da kar yağışı Çarşamba ve Perşembe günü de sürecek. Hava sıcaklıkları gece -2 ile 0 derece, gündüz sıcaklıkları ise 6-8 derece arasında olacak.

Kar yağışı Bursa'yı cuma günü terk edecek. Cuma ve Cumartesi günü hava parçalı bulutlu ve 8 derece civarında olacak. 

Bursa'da 5 günlük hava durumu...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.