Hava Durumu

Bursa'da yarış atı foseptik çukuruna düşünce...

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki çiftlikte foseptik çukuruna düşen yarış atı, itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yarış atı foseptik çukuruna düşünce...

İnegöl İlçesi'ne bağlı Şibali Mahallesi yolu üzerinde Gökhan Yakışıklı'ya ait 20 yarış atının bulunduğu çiftlikteki atlardan biri, ahırın kenarında bulunan üzeri metal saç ile kapalı foseptik çukurunun üzerinde durdu. Hareket edince metal saçın kayması at, bir anda foseptik çukuruna düştü.



Kafa kısmı çukurun dışında kalan atın çıkardığı sesleri duyan çiftlik sahibi Gökhan Yakışıklı hayvanı kurtaramayınca, İnegöl İtfaiyesinden yardım istedi.



Olay yerine gelen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekipleri, yoğun çaba harcadı. Çukura düşen ata zarar gelmemesi için ekipler, İnegöl Belediyesi Şantiyesinden kepçe çağırdılar. Olay yerine gelen kepçe yardımı ile halatlara bağlanan at çıkarıldı.



10 bin lira değerindeki 5 yaşında olan safkan Arap atının kurtarılmasına sevinen işyeri sahibi Gökhan Yakışıklı, İnegöl Belediyesi ve İtfaiye ekiplerine 10 dakikada olay yerine gelip yardım ettikleri için teşekkür etti.

Çukurdan kurtarılan atın yaralanmadığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.