Hava Durumu

Bursa'da yaşanan saldırıda genç kadının ifadesi ortaya çıktı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde darp edilen nişanlı çiftten Burcu A.'nın ifadeleri ortaya çıktı. Hürriyet'e konuşan Burcu A., zanlıların ilk saldırıdan sonra serbest bırakılmış olmasına, "Görüntüler çıkmasaydı olayın üstü kapacaktı. 10 günde bir şey olmadı, görüntüler çıkınca hemen çağırdılar" diye isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2019 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2019 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yaşanan saldırıda genç kadının ifadesi ortaya çıktı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçen ay nişanlı bir çift darp edilmiş, olaya ilişkin gözaltına alınan altı zanlı serbest bırakılmıştı. Olayın görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ve kamuoyunda oluşan infialin ardından savcılık tekrar harekete geçmiş ve zanlılar gözaltına alınarak beşi tutuklanmıştı. Ayrıca savcıyı yanılttıkları suçlamasıyla olayın tahkikatını yapan iki polis de gözaltına alınmıştı. Hürriyet, olayın mağdurlarından Burcu A.'nın verdiği ifadelere ulaştı. Burcu A., ifadelerde iki ayrı gün uğradıkları saldırıları ve yaşananları ayrıntılı olarak anlattı. Olayın nişanlı çifte yolda yürürken laf atılması sonucu yaşandığı biliniyordu. Burcu A.'nın ifadeleri olayın sistematik bir tacizin neticesindeki planlı saldırılar olduğunu ortaya koydu.

"BABAM ÖLÜNCE..."

İfadelerde şu sözler yer aldı: "Orhan Semiz (61) bizim komşumuz olur. Zaman zaman bize maddi ve manevi yardımları olmuştur. Babam vefat ettikten sonra bana karşı beklemediğim his ve duygularla yakınlaşmaya çalıştı. Kendisine 'Utanmıyor musun, senin karın var, koskoca adamsın! Allah'tan da mı korkmuyorsun!' diyerek reddettim. 2-3 hafta kadar önce Orhan Semiz beni telefonla arayarak evin önünde kömür olduğunu, almamı söyledi. Ben reddettim. Ertesi günü bir daha aradı, yine reddettim. Telefonum arızalandığı için nişanlım Berati'ye vermiştim. O esnada Orhan Semiz aramış. Nişanlım ile tartışarak küfürleşmişler. Telefonum gelince, Orhan Semiz beni arayarak 'Sen üstümüze adam mı salıyorsun, o..., k...' diyerek bana hakaretlerde bulunmuştu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.