Hava Durumu

Bursa'da yaşayan Ahıskalılar kahvaltıda buluştu

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi tarafından düzenlenen 3. Uluslar arası Gemlik Zeytini Festivali'ne katılmak üzere Ahıska'dan gelen heyet, Adliye Köyü'nde kahvaltıda ağırlandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yaşayan Ahıskalılar kahvaltıda buluştu

Adliye Köyü'nde yapılan programa AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, önceki dönem CHP Milletvekili İlhan Demiröz, Gemlik Belediye Bşkanı Refik Yılmaz, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, CHP İlçe Başkanı Uğur Sertaslan, meclis üyeleri, Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik ve mahalle muhtarları katıldı.

Adliye Kooperatifi tarafından hazırlanan kahvaltı, katılımcılara ve Ahıska heyetine ikram edildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "130 yıl önce Osmanlı- Rus savaşı sonrasında Gürcistan'dan ayrılan vatandaşlarımızın kurduğu Adliye Köyü'ne 130 yıl sonra 1600 kilometre uzaktan gelen Ahıskalılara teşekkür ediyoruz. Kardeşlik ve akrabalık bağını güçlendirecek böyle bir etkinliğe bu kadar büyük katılım sağlamalarından mutluluk duyduk" dedi. Yılmaz'ın ardından Batum kökenli Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve İlhan Demiröz de konukları katılımlarından dolayı kutlayıp teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.