Hava Durumu

Bursa'da yaz spor okullarına coşkulu açılış

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 100'den fazla spor tesisi ile okul spor salonunda düzenlenecek yaz spor okullarının açılış töreni Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yaz spor okullarına coşkulu açılış

Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından son 5 yıldır kapsamlı bir şekilde düzenlenen yaz spor okullarında çalışmalar önceki gün gerçekleştirilen coşkulu törenle start aldı. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şubesi Müdür Zekeriya Altuntaş, Okul Sporları Şube Müdür Mehmet Demirci ile İl Müdürlüğü'ne bağlı ilçe ve gençlik merkezi müdürleri, antrenörler, sporcular, gençlik liderleri ile çok sayıda veli katıldı. 4 dönem olarak gerçekleştirilecek eğitimler 25 branşta verilecek.

VELİLERE TEŞEKKÜR

Gerçekleşen coşkulu açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, "25 branşta 4 dönem boyunca sürecek kurslar kapsamında yaklaşık 100 bin çocuğun il spor merkezlerinden faydalanmalarını hedefliyoruz. Yaz spor okulları kapsamında 15 okul spor salonu ve merkezdeki 80 tesiste hizmet vereceğiz. Büyük bir gayret içerisinde çocuklarımızı sporun güzellikleriyle buluşturma çabasındayız. Onun için bu büyük organizasyona çocuklarını getiren siz değerli velilerimize ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.