Hava Durumu

Bursa'da yeni yıla alkolmetre ile girdiler

Türkiye'nin 81 ilinde yılbaşını görev başında geçiren polis ekipleri, Bursa'da da boş durmadı. Ekipler Bursa'da 13 farklı noktada oluşturulan trafik uygulamaları ile olası kazalara karşı tedbir aldı, alkollü sürücülere ceza yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2019 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yeni yıla alkolmetre ile girdiler

Bursa'da 2019'un ilk saatlerini görev başında karşılayan polis ekipleri alkollü sürücülere göz açtırmadı. Ekipler soğuk hava koşullarına rağmen vatandaşların can ve mal güvenliğini için 13 arı noktada oluşturulan uygulama noktalarında ceza kesti.

Bursa'da 3 bin 500 polis yeni yılı görev başında karşıladı. Gecenin en zorlu görevini ise trafik ekipleri üstlendi. Alkollü araç kullanılması ve trafik kazalarının en aza indirilmesi için soğuk hava koşullarına rağmen görev yerlerinden ayrılmayan polis ekipleri, hatalı ve dikkatsiz sürücülere de göz açtırmadı. Bursa polisi 2019'un ilk cezasını Uludağ Yolu'nda kesti. Aracının muayenesi olmadığı tespit edilen bir vatandaşa 108 lira para cezası kesildi. Aynı saatlerde trafik ekipleri şehir merkezinde de sürücüleri tek tek durdurup alkolmetre ile alkol kontrolü yaptı. Alkolsüz sürücülere iyi dileklerde bulunan ekipler araçlarının muayeneleri bulunmayan ve trafiği tehlikeye düşürecek davranışlarda bulunan sürücülere de ceza yağdırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.