Hava Durumu

Bursa'da yoğun güvenlik önlemleri

Gazişehir Gaziantep ile BB Erzurumspor arasında oynanacak olan Süper Toto 1'inci Lig Play-off final maçı öncesi Bursa'nın İnegöl ilçesinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Maç için Gaziantep'ten gelen binlerce taraftar ile otobüsler emniyet ekipleri tarafından didik didik arandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yoğun güvenlik önlemleri

Çaykur Rizespor ve Ankaragücü'nün ardından Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3'ncü takımın belirleneceği Gazişehir Gaziantep - Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor final maçı öncesi İnegöl'de güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadele için Gaziantep'ten gelen taraftarların bulunduğu otobüsler, İnegöl girişinde durduruldu.

Çok sayıda emniyet ekibinin görev aldığı uygulamada, otobüsten indirilen taraftarların üst araması yapılırken; otobüslerin içi ile bagajları didik didik arandı. Gün boyu süren uygulama sonucunda Gaziantep'ten gelen 100 otobüsün taraftarlar ile birlikte arandığı bildirildi. Araması yapılan otobüsler daha sonra Bursa'ya hareket etti. Maç için Bursa'ya gelen Erzurumspor taraflarının ise şehir girişinde aynı şekilde arandığı bildirildi.

Saat 21.30'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.