Hava Durumu

Bursa'da zehir tacirlerine darbe üstüne darbe

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan 8 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da zehir tacirlerine darbe üstüne darbe

Bursa merkez Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde şüpheli aracı durduran narkotik ekipleri, araç içerisindeki Y.S., A.A., M.E., G.A. isimli şahısların üzerinde ve bulunduğu araçta arama yaptı. Yapılan aramalarda bir miktar sentetik kannobinoid, bir miktar esrar ile çok sayıda ecstasy hap ele geçirildi.

Narkotik ekipleri tarafından yapılan bir diğer operasyonda ise Yıldırım ilçesi ve Meydancık Mahallesi'nde uyuşturucu madde bulundurmak suçundan üç ayrı kişi yakalandı. Yapılan aramada şahısların üstünde uyuşturucu tespit edildi. Yürütülen operasyon sonucunda yakalanan şahıslara uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen A.S. isimli şahıs gözaltına alındı. A.S.'nin üzerinde yapılan aramada bir miktar sentetik kannabinoid ile bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

Yakalanan 8 şahıstan 5'i hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak, Y.S., A.A. ve A.S. isimli şahıslara ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.