Hava Durumu

Bursa'da zincirleme kaza

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2012 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2012 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da zincirleme kaza
Hatalı sollama yapan otomobil sürücüsü önce bisiklete, sonra motosiklet ve bir minibüse araca çarparak 4 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Kaza, İnegöl-Bursa yolunun Kalburt mevkiinde Cerrah kavşağında meydana geldi. Recep Y. (31) idaresindeki 16 Y 7625 plakalı özel otomobil, sollama yaparken, yolun sağında gitmekte olan bisiklet sürücüsü Resul Ö'ye, ardından Soner Ü. yönetimindeki 16 K 1597 plakalı motosiklete çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, daha sonra İbrahim T. idaresindeki 16 Y 1515 plakalı minibüse çarparak durabildi.

Zincirleme kazada bisiklet sürücüsü Resul Ö. ile motosiklet sürücü Soner Ü. ağır yaralanırken, motosikletin arkasında bulunan Hakan Ü. ve otomobil sürücüsü Recep Y. yaralandı. Otomobil sürücüsü Recep Y. şoför mahallinde sıkıştı. 112 ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sıkışan sürücü vatandaşların yardımı ile çıkarıldı. Yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Resul Ö. ile Soner Ü'nün durumlarının ağır olduğu öğnelirken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.