Hava Durumu

Bursa'daki barıştırma cinayetinde yeni gelişme

Bursa’da geçen yıl Kasım ayında, kavga eden 45 yaşındaki Zekeriya Tek ile kahve işleten 47 yaşındaki Doğan Kahriman'ı barıştırmak isterken çıkan tartışmada, Kahriman'ı öldürdüğü iddia edilen 28 yaşındaki Yılmaz Çetin'in, Bursa 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanmasına başlandı. 

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki barıştırma cinayetinde yeni gelişme
Merkez Osmangazi İlçesi Hocahasan Mahallesi’nde geçen yıl 25 Kasım'daki olay, Yılmaz Çetin'in, arkadaşı olan kahve işleten Doğan Kahriman ile kavga eden Zekeriya Tek'i barıştırmak isterken meydana geldi. Zekeriya Tek'i yanına alan Çetin, Kahriman'ın kahvesine gitti. İddiaya göre buna sinirlenen Kahriman, "Sen bu adımı neden getiriyorsun benim yanıma? Onunla barışmak, konuşmak istemiyorum" diyerek Çetin'e çıkıştı. Zekeriya Tek'in ayrılmasının ardıdan bu kez ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce ruhsatsız tabancasını çıkartan Yılmaz Çetin, 4 el ateş etti. Kurşunlardan birinin göğsüne isabet ettiği Doğun Kahriman ağır yaralı olarak kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olay sonrası yakalanan Yılmaz Çetin tutuklanırken, Zekeriya Tek ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Hakkında Bursa 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Yılmaz Çetin’in yargılanmasına başlandı. Savunmasında üzgün olduğunu söyleyen Yılmaz Çetin, "Ben Doğan'ın kahvehanesinde çalıştım. Bana sigara parası verirdi. Olay günü nasıl oldu bilmiyorum. Bir anda tartışma çıktı. Geri geri çekilirken koltuğa çarptım. Elimdeki silah patladı. Çok üzgünüm" dedi.

Mahkeme heyeti, evrakın beklenmesi için ileri bir tarihe ertelerken duruşmaya gelmeyen ve ifadesi alınamayan Zekeriya Tek hakkında ise yakalama kararı çıkardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.