Hava Durumu

Bursa'daki cami avlusunda aksiyon filmi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çektiği "Sivrikaya" isimli filmin ardından kolları sıvayan yönetmen Hasan Kandemir, ikinci filminin fragman çekimlerine start verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki cami avlusunda aksiyon filmi

Hollywood aktörü Silvio Simac'in de rol aldığı ‘Secret In The Prusa'nın fragman çekimleri İshakpaşa Camii önünde başladı. Ses getirecek filmin fragman çekimleri nefes kesti. Çekimleri yoldan geçen vatandaşlar ve cami cemaati meraklı gözlerle takip etti. 

İnegöllü yönetmen Hasan Kandemir, filmin oyuncularını Hotel Park'ta yaptığı toplantıda tanıttı. Kandemir, filmin ön fragman çekimlerine başlayacaklarını belirterek, "Hikayemizin içeriğindeki aksiyon ve adrenalin taşıyan görselleri 2,5 dakikalık fragman haline getirip ulusal medya ile paylaşacağız. Ardından projemize ulusal sponsorluk arayacağız. Ön fragmanımızın gayesi bu. Bu noktaya çok ciddi zorluklarla geldik. İnegöl tabanındaki arkadaşlarımız 9 ay ciddi çalışmalar sergiledi. İstanbul'dan, Antalya'dan ve Kayseri'den gelen oyuncularımızı eğittiler. Amerikalı aktör Silvio Simac bugün aramızda. Aramıza katılarak, projemizi onurlandırdığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Kandemir, Bursa'nın sırrı anlamına gelen ‘Secret In The Prusa' adlı filminin 2015 yılının ortalarında vizyona girmesi için gayret edeceklerini bildirdi. Filmin isminde değişikliğe gittiklerini söyleyen Kandemir, ‘Secret Of Angelacoma' diye açıkladıkları filmin ismini, gerekli desteği görmediği için ‘Secret In The Prusa' olarak değiştirdiklerini kaydetti.

"GÜÇLÜ BİR FİLM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Amerikalı aktör Silvio Simac ise, filmde rol almaktan mutlu olduğunu belirterek, "Güçlü bir film olacağını düşünüyorum. Film, farklı kültürleri içerecek. Amerika'da farklı kültürel filmlerde rol aldım. Bu film bana farklı tecrübeler kazandıracak" şeklinde konuştu.

Filmin oyuncuları Aziz Cem, Levent Koca, Samet Türe, Harun Alan, Habip Göktekin ve Burcu Özlükan da görüşlerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.