Hava Durumu

Bursa'daki çifte cinayet vahşetinde şok ifadeler

Bursa'da, hemşire olarak çalışan eski eşinin beraber yaşadığı kişi ile oğlunu hastane önünde tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ambulans şoförünün yargılanmasına devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki çifte cinayet vahşetinde şok ifadeler
Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanık ambulans şoförü İbrahim Güzelgöz (42), sanığın eski eşi hemşire Fatma Yılmaz ile tarafların yakınları ve avukatları hazır bulundu. Karabük'te yaşayan sanığın eşi Gülnare Güzelgöz (43) ve kardeşi Hatun Aşçı ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bu kentte bir mahkeme salonundan duruşmaya katıldı.

Tanık olarak dinlenilen Gülnare Güzelgöz, sanık İbrahim Güzelgöz'ün eski eşi Fatma Yılmaz'ın sürekli kendisini ve ailesini telefonla arayıp mesaj atarak rahatsız ettiğini, tehditlerde bulunduğunu ileri sürdü.

Güzelgöz, Yılmaz'ın beraber yaşadığı Muammer Kılıç'ın da zaman zaman eşi İbrahim Güzelgöz'ü ve kendisini arayıp küfür ve hakaret ettiğini savundu.

Tanıklardan Hatun Aşçı ise ağabeyi ve yengesinin Fatma Yılmaz tarafından rahatsız edildiğini, bundan dolayı onların psikolojisinin bozulduğunu öne sürdü.

Öldürülen Muammer ve oğlu Muhammet Enez Kılıç'ın yakınlarının avukatı, tanıkların cinayetlerin oluşuyla ilgili değil, sanığın haksız tahrik indiriminden yararlanmasını sağlamaya yönelik ifade verdiklerini iddia etti.

Sanık avukatı da İbrahim ve Gülnare Güzelgöz çiftinin telefonlarında Fatma Yılmaz'ın gönderdiği mesajların bulunduğunu, ayrıca sanığın daha önce şizofreni tedavisi gördüğüne dair ellerinde raporlar olduğunu belirtti.

Cumhuriyet savcısı, sanığın cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığının tespiti için rapor istenmesini, üzerine atılı suçun niteliği, mevcut delil durumu, atılı suçun yasada öngörülen ceza süresi dikkate alınarak tutukluluk halinin devamını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın cezai ehliyetinin olup olmadığının anlaşılması için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden rapor istenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, yeni tanıkların dinlenilmesi ve raporların beklenmesi için duruşmayı erteledi.

Olay:

Merkez Osmangazi ilçesindeki Çekirge Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde, 21 Ekim 2015'te yaşanan olayda,
hemşire Fatma Yılmaz'ın eski eşi İbrahim Güzelgöz'ün, bu kadının evlilik hazırlığı yaptığı 46 yaşındaki Muammer Kılıç ve oğlu 18 yaşındaki Muhammet Enez Kılıç'ı tabancayla yaraladığı iddia edilmişti.

Aynı hastanede tedavi altına alınan baba oğul, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olaydan sonra tutuklanan İbrahim Güzelgöz hakkında iki kez müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.