Hava Durumu

Bursa'daki cinayet gibi kazada yeni gelişme! İki tutuklama

Bursa'da 4 kişinin öldüğü 11 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili 2 sürücü çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki cinayet gibi kazada yeni gelişme! İki tutuklama

Bursa'da dün gece yarısı Mudanya yolu üzerinde yaşanan kazada 16 S 2106 plakalı midibüs, İhsaniye Metro istasyonu yanında C. G. Ç. yönetimindeki 16 SJT 66 plakalı aracın çarpması sonucu metronun bariyerlerine çarpıp 16 UAU 77 plakalı aracın üzerine devrilerek yan yattı.

İşçi servisine çarpan 16 SJT 66 plakalı araç kontrolden çıkarak yaya yolunda bulunan ağaca saplandı. İşçi servisi ve altına aldığı araç yolda bir süre sürüklendikten sonra metro istasyonun duvarına çarparak durdu. Kaza sonucu işçi servisinin altında kalan H. Ş, (43), M, G, (41), G. K. (47) ve ağaca saplanan araçta bulunan N. N. (31) hayatını kaybetti. İşçi servisinde ve diğer araçlarda bulunan toplam 11 yaralı ise olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Görgü tanıklarının da ifadelerinde yolda "makas atarak ilerliyordu" dedikleri 16 SJT 66 plakalı otomobilin sürücüsü C. G. Ç.'nin yaralı olarak kaldırıldığı hastanede alınan kan örneklerinden 122 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.Kazadan sonra gözaltına alınanlardan servis midibüsü sürücüsü T. B. ve 16 SJT 66 plakalı otomobilin sürücüsü C. G. Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.