Hava Durumu

Bursa'daki cinayetin zanlısından kan donduran ifade!

Bursa'da eniştesini vurarak öldüren şizofreni hastası gencin ifadesinde, eniştesini değil içindeki şeytanı öldürdüğünü söyledi. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki cinayetin zanlısından kan donduran ifade!
Korkunç olay, Görükle Sakarya Mahallesi Selvi Caddesi üzerindeki bir apartman girişinde dün akşam saatlerinde yaşandı. Eniştesi Serdal Uğurlu  (29) ile birlikte ev taşıyan Cihan S. (31), Görükle'de yeni taşınacakları evin önünde dehşet saçtı.
Bir anda belindeki silahı çıkaran Cihan S., eniştesine doğru ateş etmeye başladı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla Serdal Uğurlu oracıkta can verdi.

BEN ŞEYTANI ÖLDÜRDÜM

Olayın ardından silahıyla birlikte eniştesinin cesedi başında bekleyen şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen Cihan S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlı, polise verdiği ifadesinde eniştesini kız kardeşinden kıskandığını anlatarak, " Onu ablamdan kıskanıyordum. İçinde büyük siyah bir şeytan vardı onun. Ben o şeytanı daha öncede gördüm. Gözlerinden üzerime ateş çıkarınca, silahla yüzüne ateş ettim. Ben şeytanı öldürdüm" dediği öğrenildi.

Cihan S. (31), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cihan S, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.