Hava Durumu

Bursa'daki dev kentsel dönüşüm projesine 3 talip

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yle bir araya gelen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Altın bölgedeki kentsel dönüşüm projesine biri İstanbul, ikisi de Bursa'dan olmak üzere üç talibin olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 06:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 06:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki dev kentsel dönüşüm projesine 3 talip
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ziyaretinde, Akpınar ile 1050 Konutlar mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen süreç detaylarıyla ele alındı. Altın, yeni yönetim olarak işi daha ciddiye aldıklarını ve artık sonuca ulaşmak istediklerini, bu yüzden de ince eleyip sıkı dokuduklarını söyledi. Altın, "Göreve gelir gelmez kördüğüm olarak da nitelendirebileceğimiz bu bölgedeki dönüşüm çalışması için kollarımızı sıvadık. İlk iş olarak da kamuoyunun da bilgi sahibi olduğu ve buradaki dönüşümün taliplisi olan Çukurova firması ile çalışmamızı sonlandırdık. Ardından da bölgeye yatırım yapmak isteyenleri ağırladık ve kendilerinin sunumlarını dinledik” dedi.

ALTEPE’DEN TAM DESTEK

Dönüşüm için gerekli yatırımcının hazır olduğunu da belirten Altın,”Şu ana kadar üç firma ile görüştük, üçü de birbirinden ciddi kurumlar. Bugünkü ziyarette sizin de görüşlerini almak istedik. Dernek olarak sizlerin desteklerini hissediyor olmak, sizlerin yanımızda olduğunuzu bilmek, bizlere güç veriyor" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, Akpınar ile 1050 Konutlar'ın değerli yerler olduğunu, doğru proje ile bu bölgenin yeni bir cazibe ve çekim merkezi haline gelebileceğini ifade etti. Altepe, Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği'nin her zaman destekçisi olduklarını ve en yakın zamanda bu mahallelerde düzenlenecek bir buluşmaya katılacağını dile getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.