Hava Durumu

Bursa'daki hırsızlık olayı, güvenlik kamerasına yansıdı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, hırsızlık yaptığı inşaattan çıkarken güvenlik kamerasını fark eden hırsız, tanınmamak için emekleyerek kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki hırsızlık olayı, güvenlik kamerasına yansıdı

lınan bilgiye göre, cumartesi gecesi geç saatlerde Uludağ Üniversitesi yemekhane inşaatına gelen bir kişi, binaya girerek 2 adet hilti çaldı.

İnşaattan çıkarken güvenlik kamerasını fark eden şüpheli, tanınmamak için emeklemeye başladı. Bu şekilde binadan çıkan zanlı, daha sonra kaçarak uzaklaştı.

İnşaattan 2 hilti çalındığını belirleyen inşaat çalışanları durumu polise bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelinin kimliğini tespit etti. Ekipler, O.C.T'yi Nilüfer ilçesinde gözaltına aldı.

Öte yandan şüphelinin inşaat alanına girdiği ve kameraları fark edince emekleyerek kaçtığı anlar, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Şüphelinin emniyetteki sorgusunda, daha önce İrfaniye ile Dumlupınar mahallelerinde 22 kilogram zeytinyağı, 1 spiral makinesi, 2 zımpara makinesi, hilti ile koli mermer yapıştırıcısının çalındığı 2 ayrı hırsızlık olayını da kendisinin gerçekleştirdiğini kabul ettiği öğrenildi.

Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.