Hava Durumu

Bursa'daki inanılmaz kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu

Bursa’da arkadaşlarıyla eğlendikten sonra kullandığı otomobil ile 5 metreden dereye düşen 24 yaşındaki Cesur B., ters dönen araçtan sürünerek dışarı çıkmayı başardı. Cesur B. itfaiye ve polis ekipleri tarafından dereden çıkarılırken, ters dönen otomobilinin nasıl bu hale geldiğini sorarak, "Ben artık nasıl gezmeye gideceğim?” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki inanılmaz kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu

Kaza, saat 03.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Atıcılar mahallesinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye giden, bir kauçuk fabrikasında işçi olarak çalışan Cesur B., Millet mahallesi’ndeki evine gitmek için 16 BA 611 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Atıcılar caddesi üzerinden Vatan mahallesi istikametine seyir halinde olan Cesur B., aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek Atıcılar deresinin demir bariyerlerine vurarak 5 metre yükseklikten düştü.

Ters dönen araç içinden sürünerek dışarıya çıkan Cesur B.'nin kaza yaptığını gören MOBESE binası önünde nöbet tutan polisler, durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdiler. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, merdiven uzatarak aşağıya indiler. Cesur B., polis ve itfaiye ekipleri tarafından merdivenle yukarıya çıkarılırken, ters dönen aracını görünce, “Arabam nasıl bu hale geldi? Ben artık nasıl gezmeye gideceğim?” diye sordu.

Ambulansa alınan Cesur B. olay yerine çağırılan trafik polislerinin alkolmetre ile ölçüm yapmasına izin vermedi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Cesur B., Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.