Hava Durumu

Bursa'daki kan donduran şüpheli ölümde şok gelişme

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde arkadaşları ile birlikte alkol alırken boynundan vurularak ağır yaralanan adam, kurtarılamadı. Polis akıl almaz olayın cinayet mi kaza mı olduğunun tespiti için soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2014 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2014 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki kan donduran şüpheli ölümde şok gelişme

Edinilen bilgiye göre, olay, 20 Mayıs’ta Yenimahalle Besihane mevkiinde meydana geldi. 56 yaşındaki Hüseyin Ay, arkadaşları M.T. (35) ve F.Y. (44) ile birlikte alkol almaya başladı. İddiaya göre alkol kullanmayan K.K.’nın (60) silahından çıktığı öne sürülen kurşun, Hüseyin Ay’ın boynuna saplandı. Ağır yaralanan Ay, hemen Yenişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başlangıçta şuuru açık olan Ay, avukat olan akrabasına kendisini vuran kişinin K.K. olduğunu anlattı.

Bu arada olaydan sonra ifadeleri alınan K.K., M.T. ve F.Y. Hüseyin Ay’ın silahla oynarken kendi kendini vurduğunu ileri sürdü.

Öte yandan durumu ciddiyetini koruduğu için bir gün sonra Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen Hüseyin Ay, dün ölüm kalım savaşına yenik düştü. Savcılık, olayın cinayet mi kaza mı olduğunun belirlenmesi için soruşturma başlattı. Ay’ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye kaldırıldı.
Ayrıca ölen adamın yakınları şüpheli K.K.’nin, “Çok içtiniz artık içmeyin yoksa sizin vururum” dedikten sonra silahına sarıldığı ve olayda biber gazının da kullanıldığını ileri sürdü.

Ay’ın ölümü üzerine yeniden açılan soruşturma, derinleştirilerek sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.