Hava Durumu

Bursa'daki korkunç cinayette kan donduran gerçek

Bursa'da iş yerinde bıçaklandıktan sonra kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülen cam imalatçısının katil zanlıları, yanında çalıştırdığı elemanı ve arkadaşları çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki korkunç cinayette kan donduran gerçek

Görükle beldesindeki boş bir inşaatta gasp ettikleri bin 500 TL'yi paylaşan 3 kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah 06.00 sıralarında Yunuseli Mahallesi'nde meydana geldi. Yalıtımlı çift cam imalatı yapan 2 çocuk babası Savaş Aygün, dükkanını açtıktan sonra kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı. Aygün'ün karnına sokulan bıçağın kırılması üzerine başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Ardından Aygün'ün başına poşet geçiren 3 şüpheli, olay yerinden araçla kaçtı. Cinayet, sabah saatlerinde iş yerine gelen çalışanların ihbarıyla ortaya çıktı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YAKALANDI

Bunun üzerine çevrede araştırma yapıp güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, 3 kişinin iş yerine gelip Aygün ile tartışma anının saniye saniye kayıt altına alındığını belirledi. Görüntülerde maktule ait iş yerinin ışıklarının cinayetten yaklaşık 2 saat öncesinde yandığı da belirlendi. Kapıda bir zorlama olmamasını dikkate alan polis, şüphelilerin maktulün tanıdığı olması ihtimali üzerinde durdu. Kayıtların incelenmesinin ardından harekete geçen polis ekipleri, Aygün'ün yanında çalışan elamanları takibe aldı.

İNŞAATTA YAKALANDILAR

Kısa süre sonra Görükle beldesinde saklandıkları boş inşaatta yakalanan 3 zanlının üzerinden gasp ettikleri bin 500 TL para, çek koçanı ve maktulün cep telefonu çıktı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.A., arkadaşı M.D. ile M.Y., sorgulanmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Zanlılardan M.A.'nın bir süredir Savaş Aygün'ün yanında işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

Hunharca öldürülen Aygün'ün dün gece eşine sarılıp, "Biz birbirimizi çok seviyoruz. Hiç ayrılmayalım" dediği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.