Hava Durumu

Bursa'daki nefes kesen operasyonda 8 gözaltı

Bursa'nın İznik ilçesinde emniyet ekipleri tarafından okul önlerinde uyuşturucu madde satan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda mutfakta, banyo kazanında ve ahırdaki samanların arasında uyuşturucu madde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2014 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2014 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki nefes kesen operasyonda 8 gözaltı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İznik’te okul çerçevesinde uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmalarına yönelik şafak operasyonu yaptı. Operasyona Bursa Narkotik Şube, Kaçakçılık ve Organize Şube, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat timleri ve İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden oluşan yaklaşık 100 kadar polis destek verdi. Yapılan baskında uyuşturucu temini ve satışı yaptıkları iddia edilen 8 kişi gözaltına alınarak ilçe emniyet müdürlüğüne getirildi.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada mutfak, banyo kazanı, ahırdaki ineklerin arasında ve samanların içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca narkotik köpeği Alfa da, yatak ve yorganların arasındaki uyuşturucuyu tespit etti. Operasyon kapsamında 43 gram bonzai ele geçirildi.
Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheli tutuklandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.