Hava Durumu

Bursa'daki Roman düğününde dolarlar havada uçuştu

BURSA'da Romanlar, Kamberler Mahallesi'nde yapılan sünnet düğününde coştu. Düğünde dolarlar havada uçuştu. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı sünnet düğününde Romanlar gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlenip göbek attı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2013 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2013 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki Roman düğününde dolarlar havada uçuştu

Merkez Osmangazi İlçesi Kamberler Mahallesi'nde oturan Emine ve Yasin Nevzer Karabıyıkoğlu çiftinin çocukları Sabri ve Doğuş, Bursa Roman Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Efkan Özçimen'in katkısıyla sünnet ettirdi.

Kamberlar Parkı'ndaki açık hava düğününde sünnet olan çocukların ailesi ve akrabaları giydikleri rengarenk kıyafetlerle dikkat çekti. Roman oyun havalarının çaldığı, havai fişek gösterilerinin yapıldığı sünnet düğününde oynayanların üzerine sık sık dolar atıldı. Görevliler yere düşen dolarları topladı. Sünnet düğünü gecenin ilerleyen saatine kadar sürerken Romanlar oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlenip göbek attı.

Amaçlarının Roman eğlencelerini yaşatmak ve sürdürmek olduğunu söyleyen efkan Özçimen, şöyle dedi:

"Sünnet olan çocuklarımızın ailesinin maddi durumları iyi. Bir çok evleri ve işyerleri var. Bizde düğüne katkıda bulunduk. Hoş bir gece oldu. Bundan sonra bu tür etkinliklere dernek olarak destek vereceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.