Hava Durumu

Bursa'daki sandal faciasında flaş gelişme!

Bursa'da bir sandalın alabora olması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği olayda kayıp olarak aranan Abdullah Cenkçi'nin cesedine hala ulaşılamadı. Ailesi ise hala yaşadığına dair umudunu sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki sandal faciasında flaş gelişme!
Bilgehan HACIOĞLU'nun haberi...

Denizde 4 gündür yapılan aramalarda Abdullah Cenkçi ile ilgili bir sonuç çıkmazken, deniz polisi dün çalışmalarını sonlandırrdı.

\"\"


Olay günü denize açıldığı öne sürülen Abdullah Cenkci'nin ne cesedine ne de eşyalarına ulaşılamaması nedeniyle ailesi kendisinin yaşadığına dair umutlarını koruyor. 

\"\"

AİLESİ UMUTLA BEKLİYOR
 
Günlerdir perişan olan ailesi umutla gelecek güzel bir haber beklerken Abdullah Cenkci'nin kardeşi Mehmet Cenkci "Ağabeyimin kaybolması olayın olduğu güne denk geliyor. Aramalar 4. gününe girdi ancak deniz polisi herhangi bir sonuç elde edemedi. Ağabeyimden herhangi bir iz yok. Zaten polis kamersa kayıtlarında teknede 3 kişinin görüldüğünü söyledi. O 3 kişinin de cesedine ulaşıldı. Ağabeyime ne olduğunu bilmiyoruz ama yaşadığına dair hâlâ umuduz var. Görenlerin veya kendisi hakkında bilgi sahibi olanların insanlık namına polise haber vermelerini istiyoruz" dedi.

\"\"

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

 Geçtiğimiz cumartesi sabahı 05.00'te Gemport Limanı'ndan denize açılan bir tekne şiddetli lodosta  alabora olmuş,  teknedeki Yaşar Başkal (23) ve Süleyman Demir'in (46) ve Üzeyir Elik (35) yaşamını yitirmişti.  Olay günü polise kayıp olduğu bildirilen Abdullah Cenkci'nin de sosyal medyadan balık avında çekilmiş fotoğraflarını paylaşması kendisinin de sandalda olabileceği şüphesini uyandırmıştı. Denizde tüm aramalara rağmen Cenkci'nin izine rastlanmazken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.